top of page

FÖRMEDLING

I dagsläget kan det vara krävande att sälja sin bil privat. En del kunder stöter på otrevliga möten, hetsiga personer och kränkningar i samband med försäljning. Av den orsaken erbjuder vi förmedling av ditt fordon i vår Bilhall efter ditt önskemål.

DSC01616.JPG

FÖRBEREDNING

Efter detta lämnas ditt fordon in på en hel-rekond, varpå bilen fotas och annonseras ut på våra kanaler och Annonseringstjänster. 

 

Vi står för tvätt, rekonditionering, garantier, ägarbyte och tecknande av försäkring på sålda bilar. Allt för att du som uppdragsgivare inte ska behöva lägga ner din tid på dessa detaljer.

 

Biltvätt.jpg

VÄRDERING

Vid första mötet sätter vi oss ner tillsammans och går igenom marknaden och kommer överens om en summa som skall redovisas till kund efter försäljning.

 

När du lämnar över bilen till oss genomförs en fullständig kontroll, precis som på våra egna fordon. Vid uppkomna åtgärdspunkter kan vi hjälpa dig med att lämna in bilen till våra leverantörer oavsett om den behöver besöka en verkstad, plåt och lackeringsfirma eller en besiktningsanläggning. Innan påbörjat arbete får du en offert på dessa reparationskostnader som du får ta ställning till.

Car service

FÖRSÄLJNING

Uppkommer det eventuella bud eller andra affärsförslag som understiger utgångspriset som vi kommit överens om med dig när bilen är utannonserad, ser vi till att kontakta dig. Du som ägare får avgöra om du vill godta ett lägre bud eller inte.

Efter försäljning betalas överenskommen summa ut till ditt konto enligt tidigare skrivet kontrakt.

 

Deal.jpg
bottom of page